• Zavisnost od interneta i video igara
  • Knjiga zavisnost od kockanja sa terapijskim prirucnikom

Vesti iz Udruženja

Dr Mladenović učetvovao na stručnoj konferenciji ‘’Drustveno odgovorno poslovanje u igrama na sreću - prevencija patološkog kockanja i zaštita omladine’’

b_400_200_16777215_00___images_slika1.jpg

U Beogradu, 19. maja 2015. godine u konferencijskoj sali opštine Zvezdara, održana je stručna konferencija pod nazivom  ‘’Drustveno odgovorno poslovanje u igrama na sreću - prevencija patološkog kockanja i zaštita omladine’’ u organizaciji Sektora za igre na sreću Unije poslodavaca Srbije i reprezentativnog poslodavačkog udruženja priređivača igara na sreću Jakta.

Opširnije...

“Klub Šansa“ na 4th South-East European Gaming Expo Belgrade

klub sansa na sajmu

Udruženje građana za borbu protiv patološkog kockanja „Klub ŠANSA”, bio je jedan od učesnika 4th South-East European Gaming Expo Belgrade, koji je održan na beogradskom sajmu u periodu 27 – 29. 04. 2010. godine. Na ovoj manifestaciji bili smo  jedini izlagači iz oblasti prevencije patološkog kockanja i rehabilitacije lečenih zavisnika od kocke.


Činjenica da je patološko, a pogotovo problematično i rizično kockanje u enormnom porastu, kako u svetu, tako i u Srbiji, opredelilo nas je da budemo jedan od učesnika ovog sajma, koji je pre svega namenjen priređivačima igara na sreću.  Ova odluka se pokazala kao pun pogodak s obzirom da smo imali relativno zadovoljavajući broj poseta i podelili dosta promotivnog materijala. Smatramo da je veoma bitno da smo velikom broju priređivača igara na sreću približili obim problema i pojasnili značaj preventivnog rada, ali i rehabilitacije lečenih zavisnika od kocke. Jedan od ciljeva našeg rada je i senzibilizacija priređivača igara na sreću u vezi problema patološkog kockanja, i animacija da finansijski pomognu udruženjima kao što je naše, s obzirom da kroz naše aktivnosti dobijaju ne samo igrači sa problemom patološkog kockanja, već i država, ali i sami priređivači igara na sreću.

 

klub sansa na sajmu

 

Pretraga

Anketa

Igre na sreću koje najčešće igrate?

Kladionica - 30.7%
Slot i poker aparati - 16.7%
Elektronski rulet - 25.4%
Online kockanje - 4.4%
Berza - 0%
Loto - 1.8%
Ne igram ništa - 21.1%

Ukupno glasova: 114
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 28 sep 2015 - 00:00

Testovi

Ko je Online

Ko je na mreži: 20 gostiju i nema prijavljenih članova